Legendele fotbalului – o expozitie istorica la AFI Ploiesti

Legendele fotbalului – o expozitie istorica la AFI Ploiesti

Fotbalul ne-a adus impreuna si ne-a facut sa traim la intensitate maxima fiecare moment al competitiilor in care au participat echipe romanesti. La 30 de ani de la Campionatul Mondial in care echipa nationala a obtinut cel mai bun rezultat din istoria fotbalului nostru, este momentul sarbatoririi sportului rege prin expozitia “Legendele Fotbalului Romanesc”.

Expozitia „Legendele Fotbalului Romanesc” este dedicata tuturor ploiestenilor care vor sa retraiasca bucuria si mandria momentelor emblematice din istoria fotbalului autohton. Cele peste 100 de exponate includ tricouri purtate de jucatori, bilete, insigne, medalii si programe de meci originale sau fanioane schimbate de capitanii de echipa. O parte a expozitiei este dedicate echipei Petrolul Ploiesti si istoriei sale!

O parte dintre jucătorii care au pus România pe harta internaţională a fotbalului îi aşteaptă pe pasionaţi şi nostalgici pe 19 ianuarie, începând cu ora 17:00, pe pasarela centrală de la etaj, la evenimentul oficial de lansare a expoziției. Vom afla povești inedite direct de la Helmuth Duckadam, Miodrag Belodedici si Gheorghe Liliac, cei care au trăit momente istorice pe gazon. Le vom putea pune întrebări și, bineînțeles, vom face poze și vom obține autografe.

Nu ratati o calatorie emotionanta si nostalgica in lumea fotbalului nostru, din anii ‘60 pana in prezent.

Expozitia se afla pe pasarela centrala de la etaj si va putea fi vizitata gratuit, in fiecare zi, in perioada 18 ianuarie – 4 februarie 2024.

O persoana a participat