INVITATIE LA funATELIERELE DE CREATIE

INVITATIE LA funATELIERELE DE CREATIE

Toamna aceasta, ii invitam pe cei mici la atelierele de creatie din AFI Ploiesti, in zona Cafenelei Carturesti, ca sa-si dezvolte creativitatea, sa socializeze si sa isi imbunatateasca diferite abilitati emotionale si cognitive. Iata ce le-am pregatit copiilor:

  • ATELIERUL DE PICTURA SUSTINUT DE CREATIV BY ART ACADEMY

Pictura ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia, sa isi exprime sentimentele si emotiile, dar si sa isi  imbunatateasca abilitatile conversationale.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6-12 ani si are loc pe 9 octombrie, intre orele 11:30 si 13:00, in zona Cafenelei Carturesti.

Inscrierile se fac in perioada 27 septembrie – 7 octombrie la adresa de mail: marketingploiesti@afi-europe.ro, cu subiectul:  inscriere atelier pictura, pe baza email-ului de confirmare si in limita locurilor disponibile.

 

  • ATELIERUL DE ARHITECTURA SUSTINUT DE CREATIV BY ART ACADEMY

In cadrul atelierului de arhitectura, copiii vor fi incurajati sa descopere lumea inconjuratoare si sa se bucure de ea cu toate simturile.

Atelierul de arhitectura este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani si are loc pe 16 octombrie, intre orele 11:30 si 13:00, in zona Cafenelei Carturesti.

Inscrierile se fac in perioada 4 – 14 octombrie, la adresa de mail: marketingploiesti@afi-europe.ro, cu subiectul: inscriere atelier arhitectura, in baza email-ului de confirmare si in limita locurilor disponibile.

 

ATELIERUL CREATIV DE HALLOWEEN

Incurajam copiii sa dea frau liber imaginatiei si ii ajutam sa-si creeze propria masca de Halloween.

Atelierul creativ este destinat copiilor cu varste intre 5 si 10 ani si are loc pe 31 octombrie, in zona Cafenelei Carturesti.

Inscrierile* se fac astfel:

  1. Cumpara în perioada 10-27 octombrie de minimum 100 de lei.
  2. Vino cu bonul la Info Desk.
  3. Alege intervalul orar:
  • Atelier 1 – 15:30 – 16:30 – 15 locuri
  • Atelier 2 – 17:00 – 18:00 – 15 locuri
  • Atelier 3 – 18:30 – 19:30 – 15 locuri

*Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, intr-unul dintre cele 3 intervale orare.