funAtelierele de primavara

funAtelierele de primavara

 Primavara ne-a inspirat să relansăm funAtelierele creative pentru copii, in parteneriat cu Creativ by Art Academy. Le oferim celor mici ocazia sa participe la activitati (re)creative si sa-si lase imaginatia sa zburde in cadrul celor 4 ateliere cu tematica de primavara. Vor avea sansa sa invete lucruri noi, sa-si dezvolte diferite abilitati, si sa socialize. Atelierele se desfasoara in zona Cinema City, iar inscrierile sunt premise in limita locurilor disponibile. Iata ce funAteliere creative le-am pregatit copiilor: 

funAtelierul de pictura pe lemn cu tema „Martisor creativ in culori de Primavara” – max. 20 de locuri
Invitam copiii sa isi dezvolte imaginatia si sa invete sa-si exprime emotiile intr-o maniera pozitiva, la Atelierul de Pictura sustinut de Creativ by Art Academy.
Atelierul este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 și 14 ani și va avea loc pe 26 februarie, intre orele 11:00 – 12:30.
Inscrie-ti micul pictor in perioada 18-23 februarie, printr-un e-mail cu subiectul: „Inscriere Atelier Pictura” la marketingploiesti@afi-europe.ro, in cadrul caruia sa precizezi numele si varsta copilului. Vei primi un e-mail de confirmare, in limita locurilor disponibile. 

• funAtelierul „Primavara cu dragoste pentru mama mea” – max. 20 de locuri
In parteneriat cu Creativ by Art Academy, invitam copiii sa imortalizeze o bucatica de primavara in tablouri miniaturale dedicate mamelor lor.
Atelierul se adreseaza copiiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani si va avea loc pe data de 5 martie, intre orele 11:00 – 12:30.
Inscrie-ti copilul in perioada 25 februarie – 2 martie, printr-un e-mail cu subiectul „Inscriere Atelier Primavara cu dragoste pentru mama mea ” la marketingploiesti@afi-europe.ro, in cadrul caruia sa precizezi numele si varsta copilului. Vei primi un e-mail de confirmare, in limita locurilor disponibile. 

• funAtelierul de Paste “Ousorul creativ” – max. 20 de locuri
Copiii invata sa decoreze oua de lemn cu motive traditionale romanesti, flori si personaje, folosind tehnica picturii in culori acrilice, indrumati de Creativ by Art Academy.
Atelierul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si va avea loc pe 16 aprilie, intre orele 11:00 – 12:30.
Inscrie-ti copilul in perioada 8 – 13 aprilie, printr-un e-mail cu subiectul „Inscriere Atelier de Paste – Ousorul Creativ” la marketingploiesti@afi-europe.ro, in cadrul caruia sa precizezi numele si varsta copilului. Vei primi un e-mail de confirmare, in limita locurilor disponibile. 

• funAtelierul de Paste “Culoare si creativitate pentru iepuras” – max. 20 de locuri
Folosind tehnica picturii in culori acrilice și indrumati de Creativ by Art Academy, copiii vor picta o felicitare pentru Iepuraș, cu motive tradiționale românești, flori și personaje.
Atelierul este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani si va avea loc pe 20 aprilie, intre orele 17:30 – 19:00.
Inscrie-ti copilul in perioada 12 – 18 aprilie, printr-un e-mail cu subiectul „Inscriere Atelier – Culoare si creativitate pentru iepuras” la marketingploiesti@afi-europe.ro, in cadrul caruia sa precizezi numele si varsta copilului. Vei primi un e-mail de confirmare, in limita locurilor disponibile. 

* Atelierele se desfasoara cu respectarea si aplicarea tuturor normelor de protectie, tinand cont de legislatia in vigoare.