Cappuccino cu povesti

Cappuccino cu povesti

Pentru ca starea ta de bine este importanta, iti propunem o editie speciala “Cappuccino cu povesti: PINK EDITION”, in luna octombrie, luna cu insemnatate. Octombrie este luna preventiei cancerului la san.

Pentru ca A FI SANATOASA este telul tau din fiecare zi, te asteptam alaturi de Loredana Chelba, pe 25 octombrie, in AFI Ploiesti, la MaxFun, intre orele 18:00 -20:00 la un eveniment de networking, in cadrul caruia vom discuta despre sanatate, suflet si stari de bine.

Ti-am pregatit vouchere cu discounturi speciale si o tombola cu premii care-ti celebreaza feminitatea si te indeamna sa ai grija de tine ca sa poti avea grija de cei dragi! De asemenea, iti facem cunostinta si cu conceptul #Refreshpentrufrumusete!, un concept unic in Ploiesti!
Suntem fericiti sa avem parteneri de seama in cadrul acestui eveniment! Multumim spitalului Spital LOTUS – Servicii medicale private care ne invita la mamografie, cu un voucher special de discount!
Multumim MaxFun Ploiesti pentru locatie si…cappuccino!

Ti-am pregatit vouchere cu discounturi speciale si o tombola cu premii care-ti celebreaza feminitatea. Partenerii care ni se alatura in cadrul acestui eveniment sunt Spitalul Lotus si MaxFun.

Eveniment organizat de Loredana Chelba si gazduit de AFI Ploiesti.
Dress code: PINK
Locurile sunt limitate