Beneficiaza de o analiza corporala gratuita @ World Class Ploiesti

Beneficiaza de o analiza corporala gratuita @ World Class Ploiesti

Iti doresti sa stii cu precizie ce se intampla cu corpul tau atunci cand iei sau pierzi in greutate, cat este de hidratat si ce varsta metabolica are cu adevarat? Vrei sa stii cum sa dai jos doar grasimea si sa adaugi masa musculara? Afla raspunsul la toate aceste intrebari cu ajutorul cantarului Tanita!
Incepand cu 25 iulie, vino in AFI Ploiesti, la intrarea Iris si beneficiezi de o evaluare corporala gratuita!
Analiza corporala completa dureaza 30 de minute, iar rezultatele sunt procesate de catre aparat si explicate in detaliu de catre antrenorii personali. De luni pana vineri, in intervalul 12:30-14:30, te asteptam in AFI Ploiesti sa afli de la ei tot ce ai nevoie pentru a incepe sa te antrenezi eficient. Vei sti cu precizie:
– greutatea si masa musculara totala;
– procentul de grasime corporala;
– indicele de masa corporala (BMI);
– indicele si rata grasimii viscerale (grasimea de pe organe);
– procentul de hidratare din corp;
– densitatea osoasa;
– rata metabolismului bazal si varsta metabolica.
In urma acestei evaluari, vei beneficia de sfaturi si indrumare despre cum poti incepe sa traiesti sanatos.
La World Class Ploiesti gasesti tot timpul un antrenor personal dedicat nevoilor tale de antrenament. Fie ca vrei sa slabesti, sa cresti in masa musculara, sa capeti rezistenta fizica sau sa te recuperezi dupa o accidentare – antrenorii nostri te pot ajuta. Fiecare dintre ei detine multiple certificari, dobandite pe plan local si international, iar specializarile lor cuprind o arie larga de metode si programe de antrenament – de la hipertrofie musculara, antrenament functional, kinetoterapie, masaj somatic sau nutritie – totul pentru ca tu sa ai de unde alege si sa te antrenezi alaturi de cei mai buni!
Vino sa beneficiezi de expertiza si motivare si sa alegi antrenamentele potrivite conditiei tale fizice, cu ajutorului Tanita body Analyzer si al antrenorilor personali din World Class Ploiesti!

Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon 0743434353.