AFI Ploiesti este ALL IN pentru ca tu sa te bucuri de o experienta de shopping completa. Traieste o toamna FUNtastica, cu evenimente de neratat, premii extraordinare si surprize colosale!

AFI Ploiesti este locul perfect de intalnire si de petrecere a timpului liber cu prietenii, colegii sau familia, indiferent de motivul vizitei: shopping, vizionarea unui film la Cinema City cu oferta de familie – adultii platesc acelasi pret precum copiii, daca vin impreuna sa vizioneze o animatie, distractie la Gymboland, cina sau pranzul in familie la unul dintre restaurantele din zona food court, alegerea unor carti pentru lectura de seara sau alte cadouri cool din Carturesti.

„Paradisul este o mare biblioteca”, iar o vizita in libraria Carturești este o experienta in sine. Pe langa o selectie foarte bogata de carti, muzica, filme si cadouri, Carturesti te asteapta de fiecare data cu ceaiuri aromate, cu muzica in surdina sau cu lansări de carte si expozitii ale unor artisti apreciati.

Alege AFI Gift Card si fii #MALLIN pentru persoanele dragi pe care vrei sa le rasfeti cu un cadou special Nu stii ce cadou sa cumperi pentru cineva drag? Alimenteaza-l cu suma dorita si cadoul perfect este pregatit pentru a fi daruit! Detalii aici.

Pentru o toamna de nota 10, avem solutia perfecta: AFI School Card ! Ai peste 14 ani si esti elev, student sau cadru didactic ? Iti poti lua GRATUIT de la Info Desk cardul AFI SCHOOL, cu care vei avea 20% reducere in cafenele, cofetaria si restaurante partenere. Detalii aici.

5/5 1 rating