Garderoba ta infloreste cu noile colectii din AFI Ploiesti!

In sfarsit, a venit primavara! Si nu a venit cu mana goala, ci cu imprimeuri florale, trenduri indraznete si culori vibrante. E momentul perfect sa iti reinnoiesti garderoba, ca sa fii in ton cu schimbarea de sezon. Chiar daca o sa mai porti o vreme hainele de iarna, cine zice ca nu poti adauga culoare in tinutele tale? Te asteptam cu drag in AFI Ploiesti ca sa descoperi noile colectii si sa gasesti inspiratie cat pentru trei primaveri! Urmareste-ne si in social media, pentru ca ti-am pregatit concursuri si surprize care sa-ti aduca zambetul pe buze.

Si pentru ca vorbim despre surprize placute, te anuntam ca in perioada 1 martie – 28 aprilie 2021, daca faci shopping in AFI Ploiesti castigi unul dintre cele 500 de vouchere de cumparaturi garantate*, valabile intr-unul dintre magazinele partenere**, in limita stocului disponibil. In plus, la finalul campaniei ai sansa sa castigi prin tragere la sorti unul dintre cele 5 coliere din aur Ekan, oferite de Be in time.

Ce trebuie sa faci?
1. Cumpara de minimum 200 de lei (pe un singur bon).
2. Fotografiaza bonul.
3. Inscrie-te in aceeasi zi pe landing page-ul de campanie.

Daca nu castigi un premiu garantat, nu te descuraja. Fiecare bon inscris pana pe 28 aprilie te aduce mai aproape de a castiga unul dintre marile premii, cele 5 coliere din aur Ekan, oferite de Be in time. Citeste regulamentul campaniei aici. Spor la cumparaturi si mult succes!

*Se poate face o singura inscriere pe zi, iar voucherele de cumparaturi sunt oferite in limita stocului disponibil, daca sunt respectate conditiile din regulament. Castigatorii voucherelor nu pot primi contravaloarea in bani sau rest la cumparaturi. Bonurile inscrise pana pe 28 Aprilie, dupa validare, intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 coliere din aur Ekan, oferite de Be in time.
**Voucherul este valabil in magazinul partener mentionat pe acesta. Magazine partenere: Anna Cori, BSB, Carturesti, CCC, City Car Wash, Deluka, Dertour, Douglas, Meli Melo, My Geisha, Parfois, Pupa, Samsonite, Sevda, Suvari, Xpert Beauty, Yves Rocher.

0/5 0 ratings

Se completeaza cu urmatorul regulament:

Regulament Campanie "Stilul tau prinde culoare la AFI Ploiesti"