PEPCO este un lant european de retail care comercializeaza articole de imbracaminte, dar si produse de uz general

Pepco

PEPCO este un lant european de retail care comercializeaza articole de imbracaminte, dar si produse de uz general, sub deviza “Mai mult cu mai putin…Zilnic!”. Intr-o singura luna, mai mult de 19 milioane de clienti viziteaza magazinele PEPCO la nivel european.

In magazinele PEPCO exista o gama variata de imbracaminte pentru copii si adulti, lenjerie de corp, accesorii, jucarii, papetarie, mobilier de casa, decoratiuni si ornamente, textile de uz casnic etc.

PEPCO este unul dintre cele mai cunoscute si dinamice lanturi de retail din Europa, care ofera imbracaminte pentru adulti si copii, dar si bunuri de uz casnic sau produse decorative pentru interior.

Incepand cu 2013, PEPCO a inceput dezvoltarea in afara Poloniei, iar in prezent insumeaza peste 2200 de magazine, distribuite in 13 tari: Polonia, Romania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Italia, Serbia.

Misiunea PEPCO este de a le asigura clientilor accesul facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care le doresc in viata de zi cu zi, pentru a-si imbraca familia, dar si pentru a-si ingriji si decora locuintele, la preturi mici, in fiecare zi.

 

Website: https://pepco.ro

Facebook: https://www.facebook.com/pepco.romania/

Instagram: https://www.instagram.com/pepco_ro/

 

Telefon: +4031 630 61 77

3.4/5 8 ratings

Iti mai recomandam si...