Arata lumii intregi ce iti defineste stilul prin bijuterii veritabile

0771 233 807 afiploiesti@icijewels.com

Pandora

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 90 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.500 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.600 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

3.5/5 2 ratings

Deblochează-ți inima cu noua Colecție Valentine's Day de la PANDORA!

Deblochează-ți inima cu noua Colecție Valentine’s Day de la PANDORA! Simboluri ale angajamentului, aceste bijuterii celebrează dragostea în fiecare zi a anului, dar mai ales în această zi a Sfântului Valentin. Descoperă colecția și găsește-ți bijuteria preferată aici: http://www.pandora.net/ro-ro/collections/valentines #DOPANDORA #DOCELEBRATE