Se adreseaza femeilor ce vor sa tina pasul cu tendintele actuale

0212 521 063 clienti@melimelo.ro

Meli Melo

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 61 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 2 department store, 1 magazin in regim franciza la Tg. Jiu, 3 magazine in Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Sofia (Bulgaria), 3 magazine in Belgrad (Serbia), 6 magazine dedicate exclusiv decoratiunilor pentru casa, Meli Melo deco si 1 magazin online – www.melimeloparis.ro.

4/5 4 ratings

Meli Martisor

Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2020, pornind de la un concept ce imbina elemente din trendurile actuale de lifestyle si fashion cu mesaje amuzante si valorile familiale in piese fermecatoare cu design propriu brandului.

Astfel, micile simboluri ale renasterii naturii, create de Meli Melo, majoritatea considerate aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

Colectia Meli Martisor cuprinde in jur de 100 de modele de brose si bratari cu snur alb-rosu, toate designed by Meli Melo, disponibile in magazine de la inceputul lunii februarie, precum si online pe melimelo.ro. In plus, multe dintre micutele piese au gravate diverse mesaje, asa incat fiecare dintre noi se poate regasi intr-unul dintre acestea.

Preturile pieselor din colectia de martisor sunt intre 9.99 lei si 29.99 lei.

Meli Melo

MELI MELO: Reduceri de pana la 50%!

Iti mai recomandam si...