Se adreseaza femeilor ce vor sa tina pasul cu tendintele actuale

0212 521 063 clienti@melimelo.ro

Meli Melo

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 61 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 2 department store, 1 magazin in regim franciza la Tg. Jiu, 3 magazine in Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Sofia (Bulgaria), 3 magazine in Belgrad (Serbia), 6 magazine dedicate exclusiv decoratiunilor pentru casa, Meli Melo deco si 1 magazin online – www.melimeloparis.ro.

5/5 2 ratings

Joie de Vivre cu reduceri

Meli Melo Paris da startul astazi, 20 iunie, la reducerile de vara pentru colectia Joie de Vivre. Conceptul campaniei de reduceri, #SummerSales,  este semnalat prin stickere colorate pe vitrinele magazinelor Meli Melo Paris, care te duc cu gandul la savurarea unei inghetate racoritoare si aromate sub soarele de vara.

Reducerile ajung pana la 50%, si vizeaza prioritar gentile cu model clasic si accesoriile dar si bijuteriile, in prima parte a perioadei. Ofertele insa nu se vor opri aici, ci vor continua pe masura ce ne indreptam spre mijlocul verii.

Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier.

Piesele din colectia Joie de Vivre Meli Melo SS19 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro.

Joie de Vivre este numele colectiei Meli Melo Paris de primavara – vara 2019, conceputa asemeni unui joc diafan intr-o lume magica, ce dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii in nuante delicate si texturi.

Una dintre temele Joie de Vivre este Boho Chic, o constanta a colectiilor Meli Melo Paris, in care bluzele oversized brodate de in si bumbac sunt insotite de coliere la baza gatului sau delicate, lungi, si de bratari argintii si aramii. Impreuna, acestea alcatuiesc tinute lejere ce trezesc dorinta unei plimbari cu picioarele goale prin nisip, pe plaja, ca o evadare in vacanta, la malul marii.

 

Iti mai recomandam si...