Cupio

Cupio este un brand 100% romanesc, lansat in 2012, la Timisoara, care comercializeaza peste 10.000 de produse cosmetice profesionale prin intermediul celor 20 de magazine fizice deschise in Romania, dar si prin platforma online www.cupio.ro. Misiunea brandului este de a le oferi femeilor posibilitatea de a-si satisface cu adevarat dorinta de a fi frumoase, bucurandu-se de beneficiile unor cosmetice profesionale.

In magazinele Cupio se gasesc atat produse pentru uz profesional, destinate saloanelor de frumusete, cat si produse de ingrijire personala, precum cele de manichiura, machiaj, ingrijirea parului si a corpului.

Cele mai cunoscute produse din portofoliul companiei romanesti sunt ojele semipermanente si gelurile UV pentru unghii, motiv pentru care Cupio a fost desemnat brandul numarul 1 din Romania, in domeniul manichiurii* (*conform unui studiu realizat de Market Vector, care a analizat vanzarile din locatiile din centrele comerciale din Romani, in 2018-2019).

Cupio detine si sub-branduri proprii, precum: CupioGels, Cupio To Go, Cupio One Step, Cupio Acryl DELUXE, CupioLash, Cupio Make-up Pro, Cupio ProDepil, Cupio in the City, Cupio Spa, Cupio Skin Care, Muah.

 

 

0/5 0 ratings

Iti mai recomandam si...