Cele mai ample colectii de pantofi si genti in tendinte, la preturi mici

0344 802 657 2429.bucuresti.afipalaccotroceni@ccc.eu

CCC

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii de toate varstele. CCC functioneaza pe principiul “casa de branduri” care presupune vanzarea mai multor branduri de incaltaminte sub acelasi acoperis. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturala. Pentru mai bine de jumatate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum exista si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual, dar si pentru copii: Lasocki Kids si Lasocki Young.

Pe langa brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC ofera de asemenea incaltaminte cu licenta Disney, adorata de cei mici, pe care se regasesc personajele preferate de desene animate.

CCC ofera nu doar o gama variata de incaltaminte, ci si genti la moda si accesorii. CCC aduce pe piata din Romania ultimele tendinte in moda si ofera in acelasi timp preturi accesibile, depunand toate eforturile pentru a se asigura ca varietatea produselor si calitatea serviciilor se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

Website: www.ccc.eu/ro
3/5 12 ratings

DeeZee, cei mai trendy pantofi ai verii sunt acum disponibili la CCC!

Deezee este pentru femeile tinere si active, este un brand pentru toate ocaziile si se adreseaza in special celor care isi doresc sa experimenteze cat mai mult din viata urbana si sa fie mereu fashionable.

Noua colectie CCC de Primavara-Vara’2019  aduce o selectie a celor mai hot pantofi si accesorii, un vibe nou in portofoliul de produse: mai multa culoare, design-uri indraznete inspirate din ultimele tendinte in moda, layere si texturi moderne.

Go for more/Dare for more, descopera orasul, experimenteaza, fii stylish, stay trendy! 

Iti mai recomandam si...