Cele mai ample colectii de pantofi si genti in tendinte, la preturi mici

0344 802 657 2429.bucuresti.afipalaccotroceni@ccc.eu

CCC

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii de toate varstele. CCC functioneaza pe principiul “casa de branduri” care presupune vanzarea mai multor branduri de incaltaminte sub acelasi acoperis. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturala. Pentru mai bine de jumatate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum exista si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual, dar si pentru copii: Lasocki Kids si Lasocki Young.

Pe langa brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC ofera de asemenea incaltaminte cu licenta Disney, adorata de cei mici, pe care se regasesc personajele preferate de desene animate.

CCC ofera nu doar o gama variata de incaltaminte, ci si genti la moda si accesorii. CCC aduce pe piata din Romania ultimele tendinte in moda si ofera in acelasi timp preturi accesibile, depunand toate eforturile pentru a se asigura ca varietatea produselor si calitatea serviciilor se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

4.7/5 3 ratings

De Dragobete ️, vino cu jumatatea ta in magazinul CCC si profitati de Oferta Speciala!

De Dragobete ️, vino cu jumatatea ta in magazinul CCC si profitati de Oferta Speciala:  1 + 1 la jumatate de pret!
DISCOUNT 50% LA A DOUA PERECHE DE PANTOFI CUMPARATA PE 24 FEBRUARIE 2019