Lider de piata in industria de health&fitness autohtona

0743 434 353 Receptie.ploiesti@worldclass.ro

Worldclass

World Class Romania este lider de piata in industria de health&fitness autohtona si numara in prezent 31 de centre in toata tara si peste 50.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

Inca de la deschiderea primului centru in Romania, in anul 2000, misiunea World Class a fost aceea de a oferi un mediu prietenos membrilor sai, un loc doar al lor, departe de casa si birou, unde sa-si gaseasca motivatia si inspiratia pentru un nou stil de viata.

In plus, World Class Romania colaboreaza cu antrenori de fitness recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor sai cele mai noi si interesante programe de antrenament. De asemenea, extinderea retelei le ofera membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru antrenamente si apartenenta la o comunitate din ce in ce mai solida si mai atragatoare, aceea a pasionatilor de sport si a oamenilor determinati sa-si transforme radical stilul de viata.

4/5 36 ratings

Iti mai recomandam si...