Toate produsele si accesoriile speciale de care un fumator are nevoie

0244 520 542 afiploiestijpb@gmail.com

JPB Tabac

Magazinele JPB fac parte dintr-un lant de magazine in continua expansiune in Romania, specializate in produse pentru fumatori cat si multe alte accesorii sau bauturi potrivite pentru un cadou cu totul special.

Aici veti avea de unde alege deoarece in magazinele JPB se gasesc produsele celor mai prestigiosi producatori cuprinzand o gama variata de tigari de foi ale marcilor: Habanos, Flor de Copan, Santa Damiana, Don Diego, Flor de Selva, Ashton, H. Upman, A. Turrent, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Vegafina, Toscano si multi altii. In ceea ce ii priveste pe fumatorii sau colectionarii de pipe, acestia sunt in locul potrivit deoarece aici pot gasi calitatea in brand-uri precum: A. Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz- Choquin,Colibri, Mastro de Paja, Bentley, W.O Larsen.

Xicar, Colibri, Zippo sunt cateva dintre brandurile representative care completeaza lista in ceea ce priveste calitatea accesoriilor care “aprind” pasiuni.

De asemenea, cumparatorii mai pot alege si dintr-o gama exclusivista de bauturi fine precum coniacul, romul, whisky-ul si cateva vinuri special selectionate.

3.6/5 7 ratings

Iti mai recomandam si...