Lant de restaurante de tip fast-food ce face deliciul tuturor clientilor

0244 523 352 office@ro.mcd.com

Mc Donald’s

Bucura-te de gustul preferat de la McDonald’s, fie ca alegi sa savurezi un Cheesburger, Chicken McNuggets, cartofi prajitii sau o salata proaspata.  Unul din cele mai iubite branduri din intreaga lume si cel mai mare lant de restaurante din Romania, McDonald’s pune pret pe gustul inconfundabil al produselor si pe calitatea ingredientelor sale.

Cu o experienta de 25 de ani in tara, McDonald’s este ales zilnic de clientii din intreaga tara pentru meniul variat si atmosfera familiara din cele 85 de restaurante din Romania.

Poti comanda rapid si in siguranta, direct din restaurant sau din confortul casei, prin McDelivery.  In plus, cu aplicatia mobila McDonald’s (pe care o poti descarca din Google Play sau App Store), te bucuri de surprize personalizate, in fiecare saptamana.

Echipa noastra de peste 5000 de colegi este mereu pregatita sa iti aduca zambetul pe buze.

4.5/5 17 ratings

Descarca aplicatia McDonald's

Incepand din februarie 2021, aplicatia de mobil McDonald’s are o noua functionalitate, sub numele de MyM Rewards, un program de loialitate disponibil tuturor clientilor care isi creeaza cont in aplicatie. McDonald’s devine prima companie dintre lanturile de restaurante cu servire rapida care lanseaza un astfel de program, la nivel national.

Prin intermediul MyM Rewards, toti clientii McDonald’s pot beneficia, pe langa ofertele deja existente, de posibilitatea de a aduna puncte  de loialitate, in aplicatia McDonald’s, pe care le pot utiliza pentru a-si revendica produsele si meniurile preferate, din partea casei, la urmatoarea vizita in restaurante.

Iti mai recomandam si...