Vine, vine, primavaraaaa! Sau nu?

Vine, vine, primavaraaaa! Sau nu?

Mai vedem, mai asteptam, cert e ca eu vreau sa schitam cateva dintre trendurile sezonului care speram sa nu se lase prea mult asteptat!

Primavara – Vara 2019, ai cuvantul!

In primul rand, desi culoarea anului, conform Institutului Pantone, este corai, toate colectiile de primavara abunda in…bej!

O mare de bej, de la pantaloni, pulovere, trench-uri sau incaltaminte, sezonul acesta e despre „clasic e fantastic”, dar si, paradoxal, despre indrazneala dusa la extreme. Pantaloni scurti si tricouri inspirate din tinutele surferilor, culori vii, imprimeuri  marine, si mult neopren, pentru o aparitie uluitoare.

O surpriza o reprezinta abordarea neconventionala a dantelei, scopul fiind acela de a transforma un material pretios intr-un material care se poate purta oricand, oriunde. Obiecte vestimentare cu aplicatii interesante din dantela (flori voluminoase, funde),  diverse taieturi, fuste si body-uri de inspiratie sportiva cu insertii din dantela, toate te trimit catre ideea conform careia in fiecare zi orasul poate fi pentru oricine un catwalk urban!

Trendul artizanal este si el un new entry si se refera la piesele realizate manual din diverse materiale, in special…macrame. Va suna cunoscut?  Vara asta purtam mileuri pe post de top! Hai ca nu ne plictisim!

Pana la sfarsitul lunii februarie va puteti cauta piese in trend prin smart shopping la AFI Plloiesti, pentru ca suntem in plina campanie…Reduceri la prima vedere!

Sa profitam, zic!