Tendintele primaverii 2020

Ne apropiem de primavara, iar acesta se vede si in magazine, pentru ca pe rafturile acestora deja au ajuns trendurile creionate de marile case de moda.

Ce purtam primavara aceasta ca sa fim la moda? In primul rand, nu uitam de regula de baza si purtam ceea ce ne face sa ne simtim  bine, dar in acelasi timp incercam sa iesim din zona noastra de confort si sa ne redescoperim!

  1. Gulerul disco – a revenit in trend uriasul guler ascutit, celebru in curentul Disco, de data aceasta la rochii, jachete, camasi, in culori contrastante, special gandit ca sa iasa in evidenta!
  2. Hainele crosetate. Rochii lungi de vara, topuri, salopete si chiar costume de baie! Cu siguranta, vara aceasta, ca sa fii chic trebuie sa ai o rochie crosetata pe care o poti transforma fara efort intr-o tinuta de strada, adaugand o pereche de sandale inalte, o geanta interesanta sau bijuterii statement.
  3. Pantalonii foarte scurti. Sigur ca daca ne pasioneaza asemenea piese vestimentare trebuie sa fim atente la cateva detalii cand facem aceste alegeri: la cum ne arata picioarele, la ocazia unde ii purtam si, nu in ultimul rand, la ce adaugam in partea de sus pentru completarea tinutei. O pereche de pantaloni foarte scurti trebuie sa fie echilibrata cu o bluza/camasa destul de plina din punct de vedere al croiului. Eu ador combinatia dintre pantaloni din piele scurti, largi, cizme inalte si camasa alba!
  4. Neonul ramane pe podium si anul acesta! Fie ca vorbim de verde, orange, roz, galben, el poate fi integrat cu succes in tinute de zi si bineinteles, de seara!
  5. Bermudele sau mai exact pantalonii eleganti pana la genunchi sau putin sub genunchi, perfecti pentru tinute office cool, anul acesta, combinati cu camasi, tricouri, sacouri, malete!
  6. Fie ca vorbim de rochii, fuste sau manecile bluzelor, simple sau in straturi, volanele sunt un must atat in rochiile de seara elegante sau pentru fuste de zi, lungi, combinate cu tricouri, maiouri sau, pentru cele mai indranzete, cu acele „bra top”, un fel de sutien cu putin mai mult material decat un sutien normal. Din punct de vedere al materialelor puteti alege cu succes tafta sau tulle!

Daca vreti sa va asumati un trend mai indraznet, puteti cauta piese vestimentare cu…modele de tapet din anii ’60!

Sa nu uitam nici de culoarea anului 2020! Albastrul clasic este la putere, asa ca bucurati-va de combinatii clasice sau indraznete!

Nu uitati ca in magazinele din AFI Ploiesti gasiti deja haine in tendintele primaverii 2020, la acelasi raport execelent calitate-pret, asa cum v-am obisnuit!