Tartanul

O scurta vizita la AFI Ploiesti este suficienta pentru a repera noile tendinte ale sezonului rece. Printre acestea se remarca laitmotivul tuturor colectiilor: tartanul. Tartanul, adica carourile sau acele imprimeuri de tip scotian, face parte din “noile vechi” trenduri. Acel retro reinventat, care nu inceteaza sa revina in tendinte periodic, mai ales in perioada toamna-iarna. De la clasicele fuste midi pana la cele plisate, de la pantalonii cu talie inalta la ploverele groase de iarna, tartanul este alegerea perfecta pentru sezonul aceasta.

Secretul look-ului perfect consta in mixurile interesante pe care le poti obtine cu diferite tipuri si culori de carouri. O imbinare cat mai reusita intre clasic si cosmopolit are la baza experimentarea cu astfel de elemente.

Recent, casa de moda Versace ne-a (re)adus in prim plan clasicul deux-pieces in carouri, stilizat insa diferit de aceasta data. Designerul ne propune tinute care inlocuiesc camasile cu tricourile uni, accesorizate cu curele statement si cizme peste genunchi.

Nu fugiti nici de combinatii care includ tartan si dantela, animal print sau chiar piele lacuita. Daca nu sunteti fane ale carourilor si nu va puteti imagina o tinuta in intregime din carouri, optati doar pentru o esarfa supradimensionata care sa ofere look-ului vostru un aer actual si o geanta intr-o culoare contrastanta.

Urmand principiul „fii cat mai diferita si mai originala”, AFI Ploiesti te asteapta sa iti (re)innoiesti garderoba cu cele mai noi piese vestimentare.

Articolele din fotografii pot fi gasite in magazinele H&M, Reserved si Mohito, la etajul mall-ului AFI Ploiesti!