Culoarea anului 2019, te invita in offline.

De peste 20 de ani, Institutul Pantone influenteaza diverse industrii (inclusiv pe cea de fashion), dand tonul trendurilor pentru urmatorul an, prin alegerea unei culori vedeta. Ieri, s-a decis culoarea anului 2019: corai cu irizatii aurii (Pantone 16-456).

Oficial, culorile alese nu au neaparat rolul de a “dicta”culorile noilor colectii de pe podiumuri, chiar daca se intampla evident si acest lucru, principalul scop al Institutului Pantone se invarte in jurul unui manifest social. O poveste frumos tesuta, in culori, in jurul vietii social culturale dintr-un anumit moment.
Astfel ca, 2019 va sta sub semnul culorii corai cu irizatii aurii, o culoare calda, ocrotitoare, foarte potrivita pentru lumea agitata in care traim.
Intr-o lume ancorata din ce in ce mai mult in social media, avem nevoie de echilibru si stabilitate, fie ea si cromatica.

Spirit ludic, autenticitate si curaj pentru 2019!
Asteptam colectiile noi si in magazinele din AFI Ploiesti ca sa va pot face propuneri vestimentare potrivite, pentru 2019, sub influenta coraiului, evident!