Bulinele

Nu as putea spune despre buline ca fac parte din trend-ul anului 2018, pentru ca ele nu vor fi vreodata un trend sezonier, ci un mega trend care se afla in preferintele doamnelor si domnisoarelor de peste… 90 de ani! Nebunia bulinelor a inceput undeva in 1928 cand Miss America de la acea vreme a fost fotografiata intr-un costum de baie cu buline, apoi Disney a  creat-o pe Minnie Mouse imbracata, cum altfel, decat intr-o rochita cu buline, ceea ce a asigurat o pasiune pe termen lung si pentru micutele domnisoare.

Acest gen de imprimeu a fost, oarecum, incununat drept un simbol al Americii prin anii ’40 odata cu melodia lui Frank Sinatra – “Polka Dots and Moonbeams”.

De ce iubim bulinele?

Pentru ca au acest dar minunat de a ne oferi un aer pe cat de copilaresc, pe atat de atragator, pentru ce ne scot in evidenta feminitatea, pentru ca au darul de a ne duce in epoci de mult uitate, pentru ca pot fi integrate in tot felul de tinute, de zi sau de seara, permitandu-ne sa le combinam in nenumarate feluri.

Pentru ca vara aceasta sa va simtiti extra cool, asigurati-va ca aveti in dulapurile voastre trei tipuri de tinute, potrivite pentru momente diferite ale zilei:

  • Rochie maxi de plaja cu buline, asortata picioarelor goale, pe nisipiul cald al marii, pentru amintiri de neuitat!
  • O fusta stilou cu buline, asoratata unei camasi albe vaporoase, tinuta care va face zilele lungi petrecute la serviciu sa treaca mult mai usor.
  • Iar pentru iesirele din timpul liber, incearca o rochie midi cu buline, volane si o pereche de sandale cu talpa joasa!

In AFI Ploiesti nu trebuie sa mergi la vanatoare de buline pentru ca ele sunt peste tot! Magazinele ofera o mare diversitate de produse, atat pentru doamne, cat si pentru micutele domnisoare! Produsele din acest articol se pot gasi in magazinul H&M de la parter, dar va sfatuiesc sa vizitati si magazinele Motivi si Reserved! Mai ales ca sunt atat de multe reduceri!