AFI Ploiești aniversează cinci ani alături de #oamenicanoi

AFI Ploiești a dat startul toamnei aniversare odată cu împlinirea celor cinci ani alături de #oamenicanoi. Toți clienții centrului comercial vor avea parte de surprize și distracție pe măsură! În plus, familia AFI Ploiești este pregătită să predea ștafeta noii familii ce va reprezenta centrul comercial în următorul an.

Ploiești, 6 septembrie 2018 – Toamna anului 2018 marchează un eveniment important în calendarul ploieștenilor și anume aniversarea a cinci ani de momente frumoase, marca AFI Ploiești. Astfel, a fost lansată campania „Toamna aniversară”, care se desfășoară în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018, timp în care iubitorii de shopping au șansa de a deveni noua imagine AFI Ploiești.

În mod tradițional, imaginea AFI Ploiești este reprezentată de o familie de ploieșteni, alcătuită din oameni obișnuiți, cu vise, aspirații și preocupări comune. Odată cu lansarea noii campanii, AFI Ploiești confirmă încă o dată importanța misiunii sale de a le oferi ploieștenilor un loc în care se simt ca acasă.

AFI Ploiești își propune să aducă zâmbete pe chipurile celor care au ales să își facă cumpărăturile aici pe parcursul primilor cinci ani. Prin urmare, campania de toamnă le aduce șansa să câștige unul dintre cele 5 city breaks la Praga, în perioada 9 – 11 noiembrie 2018, dacă își înscriu bonul sau bonurile fiscale, în valoare de minim 300 de lei, la Info Desk-ul campaniei. În plus, cei care își doresc să fie noua imagine AFI Ploiești, se pot înscrie la Info Desk cu bonul de cumpărături și o poză de familie realizată la Oglinda Selfie din mall. Fotografia de familie poate fi trimisă și pe pagina de Facebook AFI Ploiești, printr-un mesaj privat, în urma înscrierii la Info Desk-ul campaniei, respectând pașii din regulament.

Noua familie AFI Ploiești va primi un AFI Gift Card care va fi încărcat lunar cu 1000 de lei, timp de un an de zile, pe care membrii familiei îl pot folosi în magazinele partenere din centrul comercial.

“AFI Ploiești a devenit mall-ul #oamenilorcanoi datorită ploieștenilor care au ales zi de zi să fie parte din povestea noastră. De aceea, campania aniversară din această toamnă este tot despre ei și despre motivele de a ne bucura împreună. Conceptul campaniei se învârte, așadar, în jurul unui singur cuvânt, spus cu multă bucurie, și anume «Mulțumim!»”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Descoperă surprizele pe care AFI Ploiești ți le-a pregătit în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018 și bucură-te de „Toamna Aniversară” împreună cu întreaga familie!

Mai multe detalii despre activitățile AFI Ploiești pe www.afi-ploiesti.ro și pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

AFI Ploiești aniversează cinci ani alături de #oamenicanoi