Taramul Imaginatiei

Taramul Imaginatiei

La AFI Ploiesti, imaginatia este mai presus de toate! In perioada 5 octombrie – 14 decembrie 2018, in fiecare vineri, incepand  ora 18.30, pe “Taramul Imaginatiei” revin spectacolelele si atelierele interactive, marca Teatrul din Podul Meu.

Acest concept s-a nascut din dorinta de a crea un spatiu in care copiii si parintii lor se distreaza, descopera lumea si invata. Imaginatia este mai presus de toate, asa ca pe “Taramul Imaginatiei” este locul unde copiii pot deveni orice isi doresc, locul in care copiii evolueaza in fata parintilor, sunt ajutati, admirati si petrec timp de calitate impreuna.

Retraiește copilaria alaturi de micutul tau la spectacolele marca “Teatrul din Podul Meu”,

Imaginatia este mai importanta decat cunostintele. De aceea, la spectacolele si ateliere special gandite pentru cei mici, interactiunea este importanta. Credem ca un copil este mandru de ceea ce invata si este mai mult decat incantat sa arate parintelui ce a inteles si ce isi doreste. Spectacolele si atelierele marca “Teatrul din Podul Meu” ofera momente de socializare in familie dar si impreuna cu alte familii si cu alti copii.

Pregateste-l pe cel mic pentru  spectacolele ce vor avea loc in fiecare vineri, la AFI Ploiesti, incepand cu ora 18:30.

Spectacolele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 0 -3 ani si 3 – 7 ani.


Inscrierile se fac la adresa de e-mail:
marketingploiesti@afi-europe.ro . Accesul la spectacole se face in baza e-mail-ului de confirmare primit din partea echipei AFI Ploiesti.

Daca e vineri, la AFI Ploiesti pasesti pe “Taramul Imaginatiei”!

12 persoane au participat