Ofera nenumarate optiuni pentru femeia increzatoare care iubeste moda

0728 556 889 nissa.ploiesti@nissa.ro

Nissa

Povestea NISSA a inceput cu dorinta de a raspunde la o intrebare bine-cunoscuta femeilor: ce port astazi?Brandul a fost fondat in 1993, o afacere de familie creata pentru a face fiecare femeie fericita. A inceput cu un vis: o fetita care obisnuia sa incerce pantofii mamei ei, care mai tarziu a dezvoltat o pasiune pentru industria modei, designeri si podiumuri. Actualul fondator si director de creatie NISSA si-a inceput cariera in industrie ca model. Dupa ani de studii in domeniu si pregatita pentru urmatorul pas, ea a creat brandul NISSA, alaturi de sora si mama sa. Accentul este pus pe materiale de calitate, siluete clasice si modele contemporane ready-to-wear, colectiile fiind destinate femeii moderne, fashion forward. Femeia NISSA este descrisa prin rafinament, delicatete, putere, incredere si stil, mereu vazuta si admirata, chiar si de departe.

Indiferent daca este vorba de o rochie de cocktail perfecta, tinute de zi sau de noapte, brandul NISSA ofera nenumarate optiuni pentru femeia increzatoare care iubeste moda. Brandul continua sa evolueze, fiind prezent in capitalele internationale ale modei – New York, Moscova, Londra si Milano, prezentand colectiile buyerilor in cadrul Fashion Week. Colectiile NISSA pot fi gasite in cele 15 magazine NISSA situate in Romania, precum si in SUA, Irlanda, Anglia, Polonia, Rusia si Orientul Mijlociu.

 

Site-ul magazinuluiwww.nissa.com / www.shop.nissa.com

Pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/NISSAro/

Instagramhttps://www.instagram.com/nissa_official/

4/5 1 rating

Vibe-uri de vacanta by NISSA

Mijloc de vara si maxima inspiratie, iti propune Nissa in colectia Primavara-Vara 2019, acum cu discount de 50%!

Alegem impreuna intre intre rochii aurii, nude sau albe pentru evenimentele sezonului, sau profitam de ofertele TOTUL 50% pentru a ne improspata stilul office.
Daca iti cauti tinuta pentru vacanta de vis, e perfect! Nissa iti propune rochii diafane de bumbac sau tulle de matase, costume de baie cu fir metalic sau veste din dantela diafana.
Iti doresti sa introduci nuante indraznete si noi in garderoba, insa asteptai idei noi, poti alege acum sa iti accesorizezi tinuta cu o pereche de sandale NISSA sau poti opta pentru rochiile noastre cu broderie florala.
Vacanta placuta!

 

Iti mai recomandam si...