Colectii inedite si cele mai avantajoase sugestii vestimentare

0725 409 991 f1479k1@knvl.eu

Cu o istorie inceputa in 1989 in Praga, Kenvelo este brandul de moda cu cea mai rapida expansiune din Estul Europei. Si, nu e asa ca si voi aveti impresia ca este pe piata din Romania dintotdeauna?
Daca la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a inceput sa dezvolte colectii sportswear ce cuprind t-shirts, bluze, pulovere si accesorii.

Pentru a tine pasul cu dinamica tinerei generatii si a modei, strategia brandului este si ea intr-o continua schimbare, miscare reflectata si in noile modele ce isi fac aproape zilnic aparitia pe rafturile magazinelor Kenvelo.
Kenvelo lanseaza colectii de doua ori pe an, cu cate 4 intrari ce captureaza cele mai tari tendinte ale sezonului, respectiv – Primavara/Vara si Toamna/Iarna.

Designerii Kenvelo creeaza peste 1000 de modele pe sezon astfel incat, la fiecare doua saptamani sa fie regasite in magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

KVL SUMMER SWIMWEAR 2017

Colectia de costume de baie 2017 KVL by KENVELO exploreaza imprimeuri multiple si reflecta intocmai conceptul acestui sezon – „Travel Light”.

„Travel light”, conceptul acestui sezon, se traduce stilistic si in propunerile KVL by KENVELO pentru mijlocul verii. O vara continua, o vara tare ca un festival de muzica la care ai participat odata si il porti in suflet sau la care vei participa. Sinziana Iacob si Ioana Grama, doua spirite libere si dintre cele mai feminine bloggerite, si-au marcat alegerile KVL by KENVELO de sezon printr-o sedinta foto la malul marii.
Colectia de costume de baie 2017 KVL by KENVELO exploreaza imprimeurile multiple: florale multicolore pentru cele cu suflet indie, steagul Americii si Marii Britanii pentru cele ce traiesc in ritmuri R&B sau british rock sau simple, un culori neon pentru cele ce prefera accentele electro.
Alege-ti preferatul in functie de culorile vacantei planuite si fa din aceasta vara una de neuitat!

Kenvelo

KENVELO: REDUCERI FINALE