Iubeste natura, iubeste-te!

0753 094 382 contact@ibucork.ro

Ibu Cork

Fa-te remarcata printr-un accesoriu unic! Descopera colectiile IBU Cork de posete, incaltaminte si bijuterii din pluta naturala! De 3 ori mai usoare si rezistente decat cele din piele animala, impermeabile si hipoalergenice.

Pe langa modelele si texturile preferate, vei descoperi colectii si branduri noi de la producatori de top din Portugalia, precum si game noi de produse, ca incaltamintea.

Acelasi design inconfundabil, aceeasi calitate a executiei, acelasi aspect inedit al materialului de cea mai buna calitate vor putea fi descoperite acum intr-o gama si mai diversificata.

Ne gasesti la AFI Ploiesti, parter, in fata supermarketului Cora.

*Durata de viata a unei genti din pluta este de pana la 20 de ani! Pluta este un material natural impermeabil, care nu trebuie ferit de ploaie sau ninsoare. Este rezistenta la murdarie si microorganisme si de 3 ori mai durabila decat pielea animala. Pentru ca nu este prelucrata cu substante chimice daunatoare pentru sanatate si mediu, pluta este un material hipoalergenic. Si nu in ultimul rand, este ecologica si vegana!*

Iubeste natura, iubeste-te!

 

Site-uri:

www.ibucork.ro

Facebook: 

IbuCork

Instagram:

ibucork

 

 

 

3/5 1 rating

Indrazneste sa iesi din tipare si alege accesoriul care te reprezinta!

Indrazneste sa iesi din tipare si alege accesoriul care te reprezinta!

Vino sa descoperi colectiile noastre de posete, incaltaminte si bijuterii la AFI Ploiesti – parter.

In luna decembrie, pentru achizitiile de minimum 100 de lei, vei primi un cadou-surpriza din partea noastra.

Iubeste natura, iubeste-te!

Pluta este un material natural impermeabil, care nu trebuie ferit de ploaie sau ninsoare. Este rezistenta la murdarie si microorganisme si de 3 ori mai durabila decat pielea animala. Pentru ca nu este prelucrata cu substante chimice daunatoare pentru sanatate si mediu, pluta este un material hipoalergenic. Si nu in ultimul rand, este ecologica si vegana!

Se curata cu usurinta, cu ajutorul unui servetel umed sau cu o carpa imbibata in apa si detergent lichid.

#natural #usor #rezistent #impermeabil #ecologic #vegan

Iti mai recomandam si...