O gama larga de articole, menita sa satisfaca toate gusturile si nevoile clientilor

0374 815 400 pl@cora.ro

Cora

Cora Romania este parte a Grupului Louis Delhaize, prezent pe pietele din Franta, Belgia si Romania cu 78 hypermarketuri. Cora este prezenta in Romania din anul 2003 cand a fost deschis cel mai mare dintre cele 11 Hypermarketuri Cora, iar in Ploiesti din anul 2013.


Hypermarketul Cora Ploiesti are o gama larga de articole, menita sa satisfaca toate gusturile si nevoile clientilor: produse romanesti si internationale, produse eco si bio, produse marca proprie import Franta si Belgia.

Un motiv in plus pentru a reveni in magazin il reprezinta preturile atractive, promotiile, precum si beneficiile Cardului de fidelitate Cora. Posesorii cardului cora sunt beneficiarii unor promotii specifice, targetate, gandite in concordanta cu sezoanele si specificul cosului lor si sunt constant tinuti la curent cu toate noutatile si promotiile prin newslettere si sms-uri.
Pauza cu gust – snack point, Cora Verde, Servicii Financiare: transfer de bani Western Union, plata facturi si rovnieta prin Pay Point, Asigurari Otto Broker pentru persoane, locuinte si autoturisme sunt alte motive intemeiate pentru un drum pana la Cora Ploiesti!

3.6/5 11 ratings

Certificare Safeguard

Iti mai recomandam si...