Suntem mult mai mult decat o cafea

0756 040 656 Mirela.Cosan@amrest.eu

Cafenelele noastre au devenit un reper pentru iubitorii de cafea de oriunde. De ce insista sa vina la Starbucks? Deoarece au incredere ca vor beneficia oricand de servicii veritabile, de o atmosfera primitoare si de o ceasca de cafea superba, prajita si filtrata cu pricepere.
Suntem pasionati de cafea si va oferim toate serviciile care sa garanteze o experienta plina de satisfactii in cafenea. Mai oferim si o selectie de ceaiuri Tazo® premium, produse fine de patiserie si alte bunatati delicioase cu care sa va delectati papilele gustative. Iar muzica pe care o ascultati in magazin este special aleasa pentru maiestrie si farmec.

Oamenii vin la Starbucks pentru a sta de vorba, la intalniri sau pentru a lucra. Reprezentam locul de intalnire din cartier, o parte a rutinei zilnice – si nu ne-am putea dori nimic mai mult. Veniti sa ne cunoasteti si va veti convinge: suntem mult mai mult decat o cafea.

Vara asta racoreste-te cu bauturile reci TEAVANA, numai la Starbucks!

La Starbucks vara aduce nu doar distractie, ci si un nou meniu racoritor, care include gama de bauturi reci TEAVANA, a carei vedeta este limonada cu mango si ceai negru. Trebuie sa o incerci!