Suntem mult mai mult decat o cafea

0756 040 656 Mirela.Cosan@amrest.eu

Cafenelele noastre au devenit un reper pentru iubitorii de cafea de oriunde. De ce insista sa vina la Starbucks? Deoarece au incredere ca vor beneficia oricand de servicii veritabile, de o atmosfera primitoare si de o ceasca de cafea superba, prajita si filtrata cu pricepere.
Suntem pasionati de cafea si va oferim toate serviciile care sa garanteze o experienta plina de satisfactii in cafenea. Mai oferim si o selectie de ceaiuri Tazo® premium, produse fine de patiserie si alte bunatati delicioase cu care sa va delectati papilele gustative. Iar muzica pe care o ascultati in magazin este special aleasa pentru maiestrie si farmec.

Oamenii vin la Starbucks pentru a sta de vorba, la intalniri sau pentru a lucra. Reprezentam locul de intalnire din cartier, o parte a rutinei zilnice – si nu ne-am putea dori nimic mai mult. Veniti sa ne cunoasteti si va veti convinge: suntem mult mai mult decat o cafea.

Starbucks Romania intampina toamna cu noi bauturi si deserturi de sezon!

Cel mai anticipat eveniment al noului sezon la Starbucks Romania este revenirea cafelei cu aroma de dovleac care a castigat un statut special intre bauturile de sezon, fiind unul dintre cele mai populare produse ale brandului in intreaga lume. Tot din toamna aceasta, in toate cafenelele Starbucks din Romania este disponibila si noua bautura Latte Pecan, in varianta calda sau frappe.