Malatya Pazari

O traditie in nuci si fructe uscate.

Traditia lui Malatya Pazari se concentreaza pe Notiunea “CALITATEA ESTE PE PRIMUL LOC” dateaza din anul 1870 in regiunea Malatya si a continuat in urmatorul secol cu lansarea de magazine, in Bazarul de Condimente din Istanbul (Marele Bazar), de unde compania si-a inceput, de asemenea, primele exporturi. In zilele noastre, instalatiile moderne formeaza locurile de productie din produsele alese care sa ii indeplineasca domeniul.
Malatya Pazari are un rol major in randurile jucatorilor cheie din sectorul sau prin amestecarea cu succes a unui asortiment bogat de nuci comestibile si fructe uscate care rezulta dintr-o fuzionare cu succes a tehnologiei moderne si productie traditionala.

Malatya Pazari isi alege cu atentie furnizorii in timp ce depune cele mai mari eforturi pentru a nu dauna mediului inconjurator si locuitorilor sai, contribuie in principal la economia tarii prin utilizarea, in principal, a resurselor locale. Prin imbunatatirea continua a vanzarilor, a marketing-ului si de furnizare a retelei de distributie a gusturilor sale traditionale pentru clientii sai, Malatya Pazari are ca scop, pe viitor, sa ramana un furnizor pentru cat mai multe generatii prin mentinerea amestecului sau de calitate exceptionala, gust si natura.
Malatya Pazari are 16 puncte de lucru in Europa si Orientul Mijlociu (Romania, Ucraina, Polonia, Dubai, Kuwait, Oman, Abu Dhabi, Rusia).

5/5 1 rating