Un loc pentru prieteni si familie, unde dulcele face intalnirile placute

0752 637 993 info@donuterie.ro

Donuterie

Suntem o afacere dulce care si-a deschis primul magazin, prima Donuterie, pe 28 martie 2014, in Targu Mures. Ne-am dorit de la inceput un loc de munca unde sa mergem cu drag si care sa ne ofere zilnic provocarea de a fi mai buni. Luni de zile am testat in bucatarie, diferite retete de gogosi cu diferite ingrediente pana cand, intr-un final, au iesit asa cum ne-am dorit: pufoase, cremoase, unice.

In iunie 2015 am deschis primul magazin din Cluj-Napoca unde am fost coplesiti de entuziasmul cu care am fost primiti si ni s-a confirmat, inca o data, ca ceea ce facem, facem bine. Am incheiat anul 2015 cu 3 magazine deschise in Cluj-Napoca, urmate de Sibiu, Baia Mare si Ploiesti.

Donuteria e un loc pentru prieteni si nebuniile lor, e dulcele de langa cafea, partea buna a unui inceput, mijloc si final de zi, motiv de postare, Insta, snap si selfie. Gogosile de la Donuterie sunt ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri si de diferite forme. Alege care-ti place si fa-le o surpriza si celor dragi. Sau nu!

Donuterie – be nuts, be donuts!

3.2/5 11 ratings

Iti mai recomandam si...