Tinute rupte din soare in sezonul rece

Desi Institutul Pantone a anuntat culoarea anului 2020, nu o sa vorbim acum despre ea intrucat nu vreau sa ma gandesc ca vom avea un an atat de anost precum clasicul albastru propus. As vrea insa sa vorbim despre culoare! Mai exact despre galben. Se spune ca nu este o culoare prietenoasa cu toata lumea, eu insa as zice ca e discriminare cromatica, caci galbenul poate fi prietenos cu orice outfit daca este dozat corect si asumat.

Da, este iarna, si exista o tendinta naturala sa imprumutam din culorile anotimpului si din lipsa de viata a zilelor, de aceea vedem atata gri, negru si alte variatii pe strada. De aceea exista si tendinta doamnelor de a isi inchide chiar culoarea parului in sezonul rece.

Cum poti integra galbenul in tinute de iarna?

In primul rand prin accesoriile de pus pe cap, care pe langa faptul ca iti vor tine de cald, iti vor anima aparitia. Fesuri, berete, palarii in diverse nuante de galben vor da viata unei tinute uni in culori reci.

Manusile, si ele un must al iernii, vor deveni mai mult decat un accesoriu absolut necesar, mai ales daca vor fi asociate cu o esarfa sau o geanta de aceeasi culoare. Atentie, nu e necesar sa gasiti fix aceeasi nuanta de galben, este un efect foarte frumos din punct de vedere vizual atunci cand combini nuante diferite ale aceleiasi culori.

Jacheta din piele ecologica, imblanita este perfecta la orice tip de pantaloni sau de ce nu, la fuste combinate cu pulovere cosy, fuste plisate si camasi uni.

Camasa din matase de culoare galbena poate fi o alegere in sezonul rece datorita posibilitatii de a fi combinata cu cardigane in culori contrastante, alaturi de cercei sau coliere statement.

Fuste galbene, pantaloni, daca aveti un corp care va permite un pantalon in nuanta deschisa, trench-uri sau blanuri sintetice, toate sunt potrivite pentru sezonul rece! Starea de bine vine de multe ori din interior!!

Foarte multe obiecte vestimentare in nuante de galben am descoperit in magazinul Orsay din AFi Ploiesti. Preferatele mele: manusi, o caciula cu un ciucure vesel si o superba maleta care poate fi integrata in toate tinutele de iarna, in cel mai chic mod!