Secretul frumusetii in 5 pasi

Traim vremuri in care, ne place sau nu, exista un pret pus pe frumusete.

Frumusetea a fost insa, din cele mai vechi timpuri, un subiect discutat in randul femeilor. Dincolo de standardele actuale unde frumusetea a inceput sa fie raportata la niste sabloane la care femeile ar trebui sa se raporteze, frumusetea da femeilor o stare de confort si multa incredere in sine. Si nu, asta nu le face superficiale, este o normalitate din punctul meu de vedere.

Frumusetea inseamna ingrijire, in primul rand!

Ingrijirea inseamna grija pentru ten, pentru par, pentru manichiura, pentru pedichiura si pentru corp.

Nu toate femeile s-au nascut cu un ten de portelan, asa ca este foarte important sa-i acordam ingrijirea de care are nevoie. Cum facem asta avand in vedere ca mediul in care traim este din ce in ce mai poluat si asta are efecte, evident, si asupra tenului?

In cativa pasi simpli!

  1. Identificarea tipului de ten pe care il avem (uscat, gras, mixt).
  2. Realizarea unui ritual zilnic de ingrijire in functie de tipul de ten, dimineata si seara. Ritualul presupune ca in fiecare zi tenul sa fie demachiat, tonifiat si hidratat.
  3. Folosirea saptamanala a unei masti potrivite tipului de ten, dupa ce s-a folosit un gel special de gomaj care are rolul de a inaltura celulele moarte si a curata tenul in profunzime.
  4. Un tratament cosmetic lunar pentru curatarea profesionala a porilor, exfoliere, extractia punctelor negre sau a punctelor de grasime. Nu se recomanda sa faceti aceste proceduri acasa pentru a evita traumatizarea pielii si aparitia inflamatiilor locale.
  5. Optarea pentru diverse tratamente inovative destinate ingrijirii tenului, cum ar fi: peeling chimic, dermapen, etc. Atentie, aceste proceduri se realizeaza la indrumarea si sub supravegherea unui medic dermatolog!

In magazinul Xpert Beauty din AFI Ploiesti gasiti unele dintre cele mai bune game de produse destinate ingrijirii tenului si aici vorbim de produsele profesionale  din brandurile Babor, Academie si Guinot, marci emblematice la nivel mondial in ingrijirea pielii cu peste 40 de ani de istorie  in industria de lux a produselor cosmetice.