Outfit de Ducesa

De cele mai multe ori, senzualitatea femeii nu are a face cu adancimea decolteului sau lungimea rochiei, nu. Multe dintre noi ne dorim sa fim percepute ca femei atragatoare si nu e nimic gresit in asta. Ce ati zice daca v-as propune o piesa vestimentara absolut banala la prima vedere, drept must-ul femeii puternice si sexi?

Este vorba despre camasa cu dungi, albastre, daca se poate. Aceasta piesa este una dintre cele mai aplicabile trenduri intalnite pe podiumurile de moda. Cu dungi orizontale sau verticale, mai groase sau mai subtiri, din diverse materiale, camasa trebuie sa existe neaparat in garderoba oricarei femei.

Sigur ca aceasta piesa vestimentara, iti ofera cel mai mare ajutor in construirea tinutelor de birou, datorita versatilitatii ei. O poti purta la blugi, la fuste creion, la fuste plisate sau la tot felul de pantaloni. Cu o coafura relaxata si bijuterii colorate care sa ofere o dinamica tinutei, din punct de vedere coloristic, poti intretine o imagine chic in fiecare zi.

Daca va place ideea de dungi si albastru, dar nu agreati ideea de camasa, din fericire dispunem de o “prelungire a trend-ului” astfel ca puteti opta pentru rochii sau bluze care dau acelasi efect chic si cool tinutei.

Nu uita ca un look relaxat de vara format dintr-un maieu simplu si pantaloni scurti poate fi transformat intr-unul sofisticat adaugat o camsa cu dungi albastre legata in stil cowboy, sau prinsa cu o curea, alaturi de o palarie de paie si o geanta asorata.

Pentru un outfit cu tenta regala poti opta, asa cum a facut si Ducesa de Sussex, Meghan Markle, la finala Wimbeldon, pentru o tinuta formata din pantaloni albi si camasa cu dungi albastre! Poti reproduce outfitul acesta cu multa usurinta, cu piese cumparate din AFI Ploiesti!

Camasa H&M 39,99 lei

Palarie de paie 39,90 lei

Pantaloni albi 159,99 lei