Obtine un efect WOW cu articole sportive!

Din fericire, a trecut demult vremea cand puteai sa arati bine doar daca purtai pantofi cu toc, sandale sau rochii diafane, ori fuste. Acum poti arata feminin si atragatoare si intr-un trening, daca gasesti un mix potrivit si, bineinteles, daca ai atitudinea potrivita.

Ani la rand, treningul si pantofii sport se foloseau doar pentru activitatile sportive, insa Rihanna a fost cea care impus un nou trend in fashion si anume combinatia curajoasa de pantaloni de trening reinventati asortati la pantofii cu toc sau sandale. Tot Rihanna este responsabila de trendul sandalelor purtate cu sosete sau hanoracului cu rochie.

Din punctul meu de vedere, nu cred ca aceste trenduri vor fi acceptate de foarte multe romantice, tinand cont ca in cultura noastra aceste combinatii nu ar putea fi percepute ca unele chic. De exemplu, am fost invatati ca cineva care poarta un costum cu adidasi este o persoana lipsita de gust vestimentar. Lumea modei contemporana, ne contrazice insa! Partea buna a acestor trenduri este ca fac moda mai accesibila si mai usor de purtat.

Va invit sa fiti indraznete si sa incercati cateva combinatii care va vor scoate din zona de comfort, cum ar fi:

  • o rochie vaporoasa de vara, cu volane, alaturi de o pereche de pantofi sport (va recomand incaltarile Nike Air Max, sunt in lumina reflectoarelor deja de cateva sezoane, iar la AFI Ploiesti, in magazinul NIKE, tocmai a aparut un preview al colectiei de toamna).
  • o pereche de pantaloni de trening subtiri, alaturi de o camasa alba si sandale cu barete fine
  • o rochie midi cu dantela, alaturi de un hanorac inchis in fata, cu gluga si pantofi sport
  • sacouri cu tricouri sport sau sapca

Iar daca va doriti sa incercati cel mai cool trend al momentului, puteti incerca colantii de gym, cu tricou/bluze elegante si sacou, dar neaparat tocuri. Acesta din urma este un trend care poarta denumirea de Gym Kisch si isi propune sa aduca pe strada imbracamintea de gym readaptata, in combinatii inedite. Case de moda precum Dolce & Gabbana sau Dior au venit deja cu cateva propuneri de astfel de colanti, realizati din lycra, care pot fi combinati cu orice altceva, dar nu cu pantofii de sala.

Indrazniti!

Outfit fotografii
Colanti, tricou, sapca & pantofi sport NIKE
Boreseta Meli Melo Paris