O vara plina de culoare!

Bine v-am gasit,

Sunt convinsa ca exista ceva studii care sa sustina faptul ca atunci cand porti culori vii si psihicul tau este mai relaxat, iar atitudinea devine una pozitiva.

Vara este anotimpul cel mai permisiv in ceea ce priveste posibilitatea de a ne juca cu culorile. Desi traim vremuri in care oricine poarta orice, exista o regula in ceea ce priveste alegerea culorilor hainelor: regula ochi, piele, par. Atunci cand alegem culorile hainelor, trebuie sa tinem cont de culoarea parului, a ochilor si a pielii.

Este bine sa aveti in vedere ca exista 3 tipuri de culori: culorile calde (care au un pigment de galben), culorile reci (au in componenta albastru) si culorile neutre (acestea au subtonuri calde sau reci). In linii mari, vom opta pentru culori reci, daca nuanta pielii noastre are tenta rozalie, vom alege haine in culori puternice daca ochii nostri au o culoare intensa, iar parul are un luciu de exceptie. Daca ochii, parul si pielea au culori inchise, vom opta pentru haine care sa fie in armonie cu acestia.Un truc care functioneaza foarte bine este acelea ca orice culoare pare mai intensa daca este combinata cu alb sau cu un ton mai deschis.

In functie de cele scrise mai sus, gasiti cateva propuneri de culori care functioneaza foarte bine in fashion:

-galben+ galben-portocaliu

-violet+albastru violet

-rosu+rosu portocaliu

-galben+rosu-portocaliu

-violet+rosu

-albastru+portocaliu

-rosu+verde

Tot secretul este de fapt practica, chiar si cu riscul de a gresi. Pana ne invatam pe noi insine, trebuie sa experimentam. Cand vom descoperi ce ne vine bine cu adevarat, lucrurile vor deveni foarte simple, iar noi mult mai chic.

O vara plina de culoare va dorim! Vizitati AFI Ploiesti unde in fiecare vitrina o sa vedeti adevarate explozii de culoare!