NI S-A  facut pofta de sclipici!

Vine o vreme in viata fiecarei femei, oricat de conservatoare ar fi ea, sa isi doreasca putin sclipici.

Si de obicei aceasta perioada este…Revelionul! Imi amintesc cu placere de fiecare Revelion din viata mea, pentru ca intotdeauna iubeam sa ma gandesc la ce voi imbraca la trecerea dintre ani, chiar si atunci cand il petreceam acasa.

Se apropie petrecerea de Anul Nou si cu siguranta trebuie sa ne facem outfitul. Cel mai frumos de Revelion este ca nu trebuie sa ne ingrijoram ca tinuta ar putea fi prea incarcata. Nu. De Revelion avem dezlegare la paiete, sclipici si alte combinatii inedite.

Ce sa porti anul acesta ca sa ai o aparitie de neuitat si sa pasesti ca o adevarata diva in anul 2020?

O scurta vizita in magazinul Nissa din AFI Ploiesti m-a inspirat sa fac un short list absolut stralucitor!

  1. Rochie din paiete verde smarald. O puteti purta atat cu ciocate cat si cu pantofi stiletto, alegerea va apartine in functie de locul in care petreceti noaptea dintre ani.
  2. Rochie neagra sport cu prelungire de tulle cu buline! Perfecta cu o curea statement, gasiti o gama larga de asemenea curele tot in magazinul Nisa, si bocanci din piele lacuita!
  3. Panataloni negri cu vipusca argintie sau aurie. Ii puteti purta cu o maleta sau cu un body din dantela si geaca de piele cu tinte.
  4. Rochia sacou din paiete. Una dintre preferatele mele. Un dres negru mat, o pereche de panataloni din piele scurti, largi, un maieu simplu mulat, si sacoul argintiu, lung din paiete!
  5. Salopeta neagra din piele. Personal am ales drept castigatoare aceasta tinuta pentru Revelionul meu. As vrea sa creez o tinuta diferita, asa ca ales aceasta salopeta cu pantofi stiletto si…sapca neagra.

Nu va neglijati nici coafura de Revelion si nu uitati ca exista o regula foarte simpla cand vine vorba de par. Daca porti in partea de sus ceva plin, puloverele pe gat, malete, etc, parul trebuie sa fie prins, cand avem decolteu, fie in fata, fie in spate sau umeri goi, parul trebuie sa fie desprins.

Pentru a porni cu dreptul in noul an, ai sansa unui buget generos pentru tinuta de Revelion! Cum? Participand la concursul care se desfasoara pana pe 18 decembrie pe pagina de facebook AFI Ploiesti! Cauta postarea de concurs, descrie intr-un comentariu ce tinuta iti doresti sa porti in noaptea de Revelion alaturi de hashtag-ul #TinuteDePoveste si ai sansa sa castigi un voucher de 1000 lei oferit de Nissa! Bafta!