Idei de tinute office potrivite pentru toamna

Ne petrecem buna parte din viata la serviciu asa ca e foarte important sa ne ocupam cu atentie de imaginea noastra si sa ne simtim bine in pielea noastra, in armonie cu ceea ce vrem sa transmitem. Daca vara este mai simpla din punct de vedere vestimentar, in sezonul rece multe dintre doamne au tendinta de a opta pentru un anumit tip de „uniforma”, ceea ce nu este neaparat rau, ba din contra, cu atentia cuvenita aceasta uniforma poate deveni semnatura stilistica a persoanei in cauza.

Mai jos va propun cateva look-uri care sa va scoata din zona de confort si la birou, look-uri care au in mijlocul lor un numitor comun: camasa si puloverul.
Formula universal valabila este integrata in tinuta de toamna printr-o pereche de blugi skinny, camasa si bocanci. Ca sa dati o nota vesela tinutei adaugati la gat o esarfa mica, colorata (trebuie sa stiti de exemplu ca daca aveti o zi de tipul „bad hair day” o esarfa mica alba prinsa chic la gat va muta privirea de la par fara probleme).

Uniforma mea in sezonul rece, de exemplu, este formata din fuste plisate cu pulovere interesante-colorate, sclipitoare, cu anchior in V sau oversized, alaturi de bocanci, cizme sau cand ne permite vremea, pantofi Oxford. Toate integrate in outfit prin tehnica half tuck despre care am discutat acum cateva saptamani, la aceasta rubrica.
O alta varianta pe care indraznesc sa o propun, daca jobul nu este unul care cere in mod special o anumita tinuta formala, presupune pantaloni din piele, alegeti o varianta cat mai soft, nici prea mulati, nici prea largi, nici prea luciosi, nici lacuiti, alaturi de malete si sacouri cu diverse imprimeuri.

Pentru zilele cu adevarat friguroase profitati de layering, aveti la indemana blugii optzecisti, maleta, camasa peste si deasupra sacou! Optati pentru malete in culori vii si armonizati cromatic tinuta prin camasi albe si sacouri in carouri.
Sa nu va lipseasca in drum spre serviciu palariile chic, bascutele de inspiratie masculina sau sepcile de tip baseball care inca merg de minune la tinute uni, minimaliste!
Curelele mari, robuste negre sau in diverse tonuri de moro de inspiratie masculina vor da un alt vibe tinutelor feminine.
Multe dintre obiectele vestimentare descrise mai sus se pot achizitiona din magazinul US Polo din AFI Ploiesti. Traditie actualizata in trendurile momentului si calitate la superlativ!

Enjoy your office cold days!