El, de Revelion!

Am tot vorbit despre noi, doamnele si domnisoarele, despre tinutele noastre, dar aproape fiecare dintre noi fix pe 31 decembrie, fix cu 30 minute inainte de a pleca la petrecerea de Revelion,  suntem “rasfatate” cu intrebarea: Eu cu ce ma imbrac?

In acest caz ori suntem pregatite, ori iese cu scantei, si nu de la artificii.

Ce e de facut pentru Revelion, pentru el?

Varianta cea mai simpla apare atunci cand mergeti impreuna la o petrecere tematica, de exemplu: rock, punk, interbelica, etc. In acest caz trebuie sa te asiguri ca are cel putin o piesa vestimentara care sa te duca cu gandul acolo, la tema.

Daca insa mergeti pur si simplu la o cina la restaurant, variantele ar fi acestea:

  • pantalon sau camasa (nu ambele) dintr-un material mai pretios combinat cu texturi simple.
  • costume din materiale simple, in carouri sau uni, daca sunt uni ar fi bine sa fie combinate cu o camasa care sa creeze o armonie estetica, sau, opteaza pentru un papion din texturi diferite: piele, hartie sau chiar lemn!
  • jeans cu camasa si sacou cu insertii “sclipicioase”, daca este genul indraznet, va puteti juca cu alegerea sacoului. Da, uneori si barbatii poarta paiete.
  • all black look, un barbat va arata intotdeauna bine intr-o pereche de panataloni negri si maleta neagra.
  • rock la cumpana dintre ani. Imaginati-va un look fresh, jeans/tricou alaturi de geaca de piele si fular.

Daca mergeti la o petrecere unde nu stiti daca e vreun cod vestimentar, joaca la sigur si alege pur si simplu o pereche de pantaloni simpli, negri, o camasa alaturi cu un model subtil, cravata ingusta neagra si un pulover tricotat deasupra. Sofisticat si elegant!

Daca va petreceti seara de Revelion acasa sau la prieteni, in jurul TV-ului, opteaza pentru o pereche de blugi in culori inchise alaturi de pulovere in culori de sezon (rosu, alb, verde).

Si daca vrei sa iti iei o grija de pe cap, profita de ultima zi de concurs si asigura-i un look festiv! Castiga voucherul de 1000 lei pus la bataie de magazinul Suvari din AFI Ploiesti, participand la concursul organizat pe pagina de facebook AFI Ploiesti! Simplu ca “La multi ani, 2020!”