Costume de Baie

E vara, ploua mai mult decat este soare, dar mergem la mare! In momentul planificarii vacantei mult dorite, apare o dilema si anume alegerea costumului de baie. Aceasta se datoreaza faptului ca majoritatea femeilor nu sunt multumite de felul in care arata, unele dintre ele se vad mult prea slabe, alte se plang ca au forme. Oricum ar fi, niciodata nu e bine. Exista, astfel, o mare dificultate in alegerea costumului de baie, decizie care influenteaza frumusetea pozelor din vacanta de neuitat.

Desigur, tendintele 2018 in materie de costume de baie nu lipsesc, dar este recomandat sa alegi, in primul rand, ceea ce te avantajeaza, ceea ce te pune in evidenta si, mai ales, ceea ce te face sa te simti bine. Daca vrei sa fii in tendinte la plaja sau la pisicina, opteaza pentru un costum de baie cu buline mari, cu dungi marinaresti sau un costum all black. Costumele de baie negre au dezavantajul de a nu fi foarte prietenoase in conditii de canicula, dar au marele avantaj de a subtia corpul si de a da un aer senzual celei care il poarta.

Inca un aspect important in alegerea costumului de baie este croiala. Trebuie sa alegi un model care nu evidentiaza ceea ce in mod normal ai vrea sa ascunzi. De exemplu, daca nu esti multumita de abdomenul tau, nu opta pentru un costum de baie intreg cu decupaje in partea abdomenului. Sau daca posteriorul nu este atat de ferm pe cat ti-ai dori, nu alege un costum de baie cu bikini de tip tanga.

Imprimeurile sunt si ele foarte importante, astfel ca pentru un trup subtire se recomanda o costum cu imprimeuri care sa dea senzatia de volum, cum ar fi liniile foarte groase sau bulinele foarte mari, iar pentru un corp cu forme este indicata alegerea unui imprimeu cat mai simplu.

In aceasta vara, costumele de baie intregi sunt la putere, dar nu trebuie purtate cu orice pret. Intr-adevar, ele mai ascund din imperfectiuni si au darul de a oferi acel efect de baywatch, adica sa ne inalte putin silueta. Insa nu uita ca esti in concediu si trebuie sa te simti cat mai confortabil si, probabil, iti doresti sa te bronzezi frumos.

August se anunta o luna caniculara, perfecta pentru escapade la mare, asa ca hai in AFI Ploiesti si alege exact ceea ce ti se potriveste.