Ciao, Kendall!

Kendall Jenner este noua imagine Reserved

Asa cum deja v-ati obisnuit, ne face placere sa va aducem in atentie noutatile brandurilor pe care le gasiti in AFI Ploiesti! In acest material va povestim despre campania care este, cu siguranta, pe buzele tuturor in ultima perioada, in toata lumea! Ciao, Kendall!

Sezonul acesta, spune si tu: Ciao, Kendall si fii cool! Magazinul Reserved va asteapta la etajul 1 al centrului comercial AFI Ploiesti cu cele mai cool obiecte vestimentare!

Cat despre campania Reserved, marturisesc ca alegerea modelului nu este neaparat o supriza  pentru mine, avand in vedere ca  pana acum brandul a avut o serie de campanii spectaculoase cu vedete precum Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah sau Irina Shayk!

Viitorul este cu siguranta al vedetelor din social media, iar Kendall este una dintre reginele Instagramului, cu peste 116 milioane urmaritori pe Instagram.

Pe mine m-a cucerit clipul de promovare, recunosc faptul ca muzica a fost cea care mi-a atras atentia, dupa care m-am bucurat si de povestea in sine. O actrita de filme clasice italiene.

Suntem transpusi intr-o vila italiana baroca, unde o regasim pe Kendall Jenner visand cu ochii deschisi si pozand in diverse personaje feminine ideale. Devine cu usurinta o aristocrata italiana din filmele vechi, o fetiscana retro innebunita dupa dans, o rebela a anilor 1990 si o sirena intr-un mare acvariu in gradina.

De aici imi permit sa extrag  un mesaj care imi place foarte tare si pe care va sfatuiesc sa il aveti in vedere toamna asta! Femeia este putere. Este seductie. Este frumusete, dar este si atat de cameleonica! O femeie puternica se poate transforma in tot ce vrea ea! Totul este sa-si aleaga tinutele potrivite si sa se accesorizeze cu…ATITUDINE. O femeie cu atitudine este o femeie de neoprit!

„Ciao, Kendall” va propune toamna asta sa purtati cercei supradimensionati, coliere pe gat, ochelari stil aviator, dar si multe palarii!

Jachete senzuale, rochii transparente, fuste extrem de scurte, sandale legate cu snururi pana la coapse, piele, denim, dar si dantela si matase!

Pentru tinute chic si o Toamna de Nota 10, incearca produsele din magazinul Reserved, din AFI Ploiesti. Cine stie, poate te inspiri chiar din stilul lui Kendall si astfel vei fi apreciata pentru felul in care alegi sa porti tinutele.

 

Ciao, Kendall este despre indrazneala, visare si transformare! Tie ce haina ti-ar placea sa imbraci sezonul acesta? A curajului? A senzualitatii sau poate a adolescentei?