6 accesorii pentru o aparitie wow!

E important sa fim in armonie cu starile pe care le avem, de aceea va recomand sa incercati intotdeauna sa comunicati  prin intermediul hainelor si, in special, al accesoriilor.

O tinuta obisnuita, nestudiata, poate fi trecuta la aparitii wow printr-o accesorizare  originala.

Mai jos am facut o lista cu accesorii pe care le puteti lua in calcul atunci cand nu aveti timp pentru gandit tinute, dar totusi doriti sa nu treceti neobservate.

  1. Colier statement – colorat, masiv, din diferite materiale, poate transforma o tinuta uni in cel mai frumos mod.
  2. Papionul – Ce ar fi sa scoti din anonimat o tinuta de birou, optand pentru un papion colorat sau poate pentru un papion confectionat din diverse materiale, cum ar fi pielea, lemnul sau pluta?
  3. Cravata – o cravata vesela, subtire, purtata relaxat, cu nodul lasat, alaturi de o pereche de blugi, un tricou si sneakersi va face dintr-o tinuta casual, o tinuta demna de un star pop!
  4. Accesoriile de cap confectionate din materiale neobisnuite, de exemplu, pluta. Exista o arie larga de propuneri in acest sens. In AFI Ploiesti va puteti bucura de brandul Ibu Cork in care veti gasi sepci realizate din pluta. De asemenea pentru accesorii de cap, va recomand magazinul Cropp, unde veti gasi sepci sau esarfe potrivite pentru tinute tineresti.
  5. Curelele – sunt singurele accesorii care au puterea de a transforma radical o tinuta, dar si de a corecta o silueta. Subtiri sau late, albe, negre sau colorate, purtate la rochii, la camasi, la sacouri sau peste o tinuta in straturi, ele vor incununa intotdeauna cu succes, o tinuta. Magazinul Musette din AFI Ploiesti vine cu propuneri elegante, dar si casual, in materie de curele!
  6. Florile artificiale. De foarte multi ani, marii designeri ai lumii ne propun flori artificiale purtate in viata de zi cu zi, in camasi sau sacouri, sub forma de brosa! Cu siguranta vor da viata unei tinute terne! Alege flori artificiale masive, in culori tari si pune-le in constrast cu culoarea predominanta a tinutei! Nu trebuie sa cautati neaparat brose- flori, puteti sa va confectionati chiar voi propriile accesorii, achizitionand florile preferate din magazinele English Home, și prinzandu-le simplu, cu un ac de siguranta!

In cautarea accesoriilor perfecte mai puteti merge si in celelalte magazine care se afla exclusiv in AFI Ploiesti: Smyk, Bigotti, US Polo, Nissa și Pandora. Oferta lor este bogata asa că aveti de unde alege!